Проектът Артемиго е създаден от дългогодишния екип на 1001kartini.com и е вдъхновение от любовта към творчеството. Нашата мисия е да представим най-доброто от съвременното родно изкуство и да предоставим поле за изява на младите български художници, преодолявайки пространствено-времевите граници.

В международната онлайн галерия Artemigo.com ще откриете голямо разнообразие от стилове и тематики в специално подбраната селекция от оригинални български произведения на изкуството. Нашият екип подбира всяка една творба с голямо старание и внимание, така че да удовлетвори както изтънчения вкус на колекционерите, така и да представи изкуство за по-широката публика.

Затова ако сте любители на изкуството и търсите стойностен подарък, спомен за цял живот, ако имате повод или искате просто да украсите и одухотворите своя дом, офис или хотел, разгледайте този сайт! Тук ще имате възможността да усетите завладяващия български дух във всяко едно произведение и е много вероятно да намерите в него красотата и енергията, от които се нуждаете! Насърчете и подкрепете съвременното българско изкуство, то е будно и ви кани да му се насладите!

  • No products in the cart.